Glimmis-heijastin varmistaa näkyvyytesi pimeässä


Aina on mukavaa näkyä, mutta siitä on hyötyä varsinkin tietä ylittäessä – ja autoilijan silmin katsottuna.
Heijastin on halpa henkivakuutus. Heijastinta käyttävä ihminen näkyy pimeällä huomattavasti paremmin ja jo kauempaa kuin ilman heijastinta liikkuva. Jalankulkijat joutuvat liikenneonnettomuuksiin useimmin tiheästi rakennetuilla alueilla, joilla on katuvalot. Heijastimesta on siis aivan yhtä paljon hyötyä kaupungissa kuin maallakin. Heijastimia tarvitaan ympäri vuoden aina, kun on hämärää tai pimeää. On tärkeää varmistaa heijastimilla näkyvyytensä sekä edestä että takaa tuleville autoilijoille. Näkyvyys pelastaa henkiä.

Glimmis on ruotsalaisvalmisteinen heijastin, joka toimii paitsi liikenteessä hengenpelastajana, myös kauniina asusteena. Glimmis®-heijastimia on nykyään yli sata erilaista, ja uusia malleja, muotoja ja värejä kehitetään jatkuvasti. Glimmis®-heijastin on näppärä kantaa mukana, ja niistä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tyyliin. Heijastimen käyttö on paitsi turvallista, myös hauskaa. Glimmis®-heijastimet on helppo kiinnittää takkiin, laukkuun, lastenvaunuihin ja pyörätuoliin.


Lue lisää osoitteesta glimmis.com/why

Haluatko Glimmis-heijastinten jälleenmyyjäksi Suomessa?


Glimmis-heijastinten jälleenmyyjänä saat käyttöösi valmiita markkinointimateriaaleja ja vinkkejä jakelijoiltamme, jotta voit esitellä tuotteita parhaalla mahdollisella tavalla liikkeessäsi. Me haluamme auttaa sinua onnistumaan.

Jos olet kiinnostunut ryhtymään Glimmis-heijastinten jälleenmyyjäksi, ota rohkeasti yhteyttä meihin:

Karto Oy
Puhelinnumero:
Vaihde(014) 4433 311
Sähköposti:tilauspalvelu@karto.fi

 


 

Videolla näytetään, miten autoilija näkee jalankulkijan, jolla on heijastin, sekä ilman heijastinta liikkuvan jalankulkijan. Tilanne näytetään pimeällä maantiellä ja valaistulla kadulla. Heijastin parantaa näkyvyyttä huomattavasti.

© Popomax 2022 ® Glimmis is a registered trademark of Popomax AB.

Hi there, you seem to be using an old version of Internet Explorer which might show web pages incorrectly.
Upgrading Internet Explorer or switching to Safari or Firefox is free! // Glimmis